Αφήνετε να βράσουν 900 γραμμάρια γάλα με το πλιγούρι (να πιει το μισό υγρό) και το αποσύρετε από τη φωτιά για να απορροφήσει και το υπόλοιπο υγρό. Προσθέτετε τη φέτα, τη γραβιέρα και τα αυγά. Τα ανακατεύετε όλα μαζί.
Για το φύλλο, αναμιγνύετε τα υλικά και ζυμώνετε μέχρι το ζυμάρι να γίνει λείο. Ανοίγετε 4 φύλλα. Τοποθετείτε ένα στη βάση και μοιράζετε τη γέμιση σε τρεις στρώσεις με ενδιάμεσα φύλλα. Τέλος σκεπάζετε την πίτα με το τέταρτο φύλλο. Περιχύνετε με 200 γραμμάρια γάλα, λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε σε αντιστάσεις στους 180°C.