Ανακατεύετε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, για 7-8 λεπτά τη Φρουκτόζη Fytro, την Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro, το αλάτι, τη βανίλια ή /και το ξύσμα μισού πορτοκαλιού και τη μαργαρίνη, προσθέτοντας ένα - ένα τα αυγά.
Διαλύετε το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα στο γάλα.
Στη συνέχεια, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, στη χαμηλή ταχύτητα για 3-4 λεπτά προσθέτοντας σταδιακά τα άλευρα.
Όταν το μίγμα ομοιγενοποιηθεί, λαδώνετε φορμάκια των 80-100 γρ., τα οποία γεμίζετε μέχρι τα 2/3.
Ψήνετε τα muffin στον φούρνο στους 170 °C για 25-30 λεπτά.