Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπολ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί.
Πιέζετε με τη βοήθεια ενός βρεγμένου πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα, στους 180°C για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά θέλετε τα cookies.
Εναλλακτικές συνταγές:
Για να δημιουργήσετε επιπλέον γευστικούς συνδυασμούς στη βασική συνταγή μπορείτε να προσθέσετε: 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας • 120 γρ. σταφίδες • 50 γρ. τριμμένη καρύδα • 150 γρ. ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.