Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 °C.
Αλείφετε ένα ταψί ή ένα πυρέξ με μαργαρίνη.
Ανακατεύετε καλά τη μαργαρίνη με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό και το αλάτι μέχρι να γίνει μια ενιαία κρεμώδης μάζα.
Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το ρόφημα σόγιας.
Ανακατεύετε πολύ καλά.
Προσθέτετε το αλεύρι ολικής άλεσης και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro.
Πλάθετε τη μάζα σε 12 μικρά μπαλάκια.
Τα τοποθετείτε στο ταψί ή στο πυρέξ και τα πιέζετε ελαφρώς με ένα πιρούνι ή με το χέρι.
Ψήνετε για 12 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα στις άκρες.
Βγάζετε τα μπισκότα από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν.