[@ArticlePhoto]
Μπισκοτάκια με ρόφημα σόγιας

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 °C.
Αλείφετε ένα ταψί ή ένα πυρέξ με μαργαρίνη.
 
Ανακατεύετε καλά τη μαργαρίνη με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό και το αλάτι μέχρι να γίνει μια ενιαία κρεμώδης μάζα.
 
Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το ρόφημα σόγιας.
 
Ανακατεύετε πολύ καλά.
 
Προσθέτετε το αλεύρι ολικής άλεσης και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro.
 
Πλάθετε τη μάζα σε 12 μικρά μπαλάκια.
 
Τα τοποθετείτε στο ταψί ή στο πυρέξ και τα πιέζετε ελαφρώς με ένα πιρούνι ή με το χέρι.
 
Ψήνετε για 12 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα στις άκρες.
 
Βγάζετε τα μπισκότα από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν.

  • 1/2 φλιτζ. Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/2 φλιτζ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1/2 φλιτζ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 2 κουτ. τσαγιού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτ. σούπας Μαύρη Ζάχαρη Fytro
  • 2 κουτ. σούπας φυτική μαργαρίνη και επιπλέον ποσότητα για βουτύρωμα του ταψιού ή του πυρέξ
  • 1/3 φλιτζ. ρόφημα σόγιας
  • 1 αυγό και 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους