Καθαρίζετε τα μήλα, αδειάζετε το εσωτερικό και τα ραντίζετε με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, το σπορέλαιο και την κανέλα. Ψήνετε στους 200 ºC μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνετε τα μήλα να κρυώσουν. Παράλληλα, ανακατεύετε το γιαούρτι με 200 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro, ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Γεμίζετε το εσωτερικό των μήλων με το μίγμα και περιχύνετε ότι περισσέψει. Ανακατεύετε άλλα 50 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro με 30 γρ. νερό και περιχύνετε τα μήλα. Πασπαλίζετε με Muesli Fytro και σερβίρετε.