Χτυπάτε την κρέμα τυριού, να γίνει αφράτη. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε να βράσει για 3 λεπτά την Καστανή Ζάχαρη ή τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro με 2-3 σταγόνες λεμόνι με το νερό. Ρίχνετε μέσα στο μίγμα τυριού το τρίμμα και τον χυμό λεμονιού.
Ρίχνετε σιγά-σιγά την καραμέλα στο μίγμα. Αφού ανακατέψετε καλά προσθέτετε τις βανίλιες.
Λιώνετε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτετε τα μπισκότα και ανακατεύετε. Τα βάζετε σε βάση και τα αφήνετε στο ψυγείο να σφίξουν. Προσθέτετε το μίγμα και το βάζετε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει καλά, στρώνετε από πάνω λίγη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro, που πρώτα έχετε ζεστάνει σε κατσαρολάκι.