Αναμιγνύετε το Κορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ, τους κρόκους των αυγών χτυπημένους, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρύο ζωμό κρέατος, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό ζωμό και βράζετε τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά ή σε μπεν μαρί, μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Aποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη και τον χυμό από 1 λεμόνι.
Tip για υπέροχη σάλτσα αυγολέμονο:
• Για να ζεστάνετε μια σάλτσα αυγολέμονο προσθέτετε πάντα λίγο νερό για να γίνει πιο ομοιογενές το μίγμα
• Σε μια σάλτσα αυγολέμονο μπορείτε να προσθέσετε σαφράν, κρασί, βούτυρο γάλακτος, μαϊντανό, άνηθο για μια ιδιαίτερη γεύση