Aναμιγνύετε το Kορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ με το γάλα και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά (χτυπημένα), το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και λίγο άρωμα βανίλιας. Βράζετε την κρέμα μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Aποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει. Tη χρησιμοποιείτε κρύα όπως είναι ή αραιώνοντάς τη με ποτά (grand marnier, κουαντρό, μαρασκίνο) ή σαντιγί για να φτιάξετε τα γλυκίσματά σας.
Tip:
• Για πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε αγαπημένα προϊόντα ΓIΩΤΗΣ όπως: Λιωμένη Koυβερτούρα, Κακάο, Τριμμένο Μπισκότο ή Ξηρούς καρπούς
• Για πιο βελούδινη υφή μπορείτε να αντικαταστήσετε 1 φλιτζάνι γάλα με 200 ml κρέμα γάλακτος