Σε νερό που βράζει βυθίζετε το φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και αφήνετε 5 λεπτά να λιώσει καλά η κουβερτούρα. Χτυπάτε το βούτυρο και ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα – ένα τα αβγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το άρωμα και ανακατεύετε ελαφρά. Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα και χτυπάτε για 1 λεπτό στη δυνατή ταχύτητα. Βάζετε τη ζύμη του κέικ σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου. Αφήνετε το κέικ να κρυώσει για 10 λεπτά και το βγάζετε από τη φόρμα.