Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Στρώνετε το μπισκότο σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε το ρούμι και απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση του μπισκότου.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι πάνω από την κρέμα.
Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ στον χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει και το απλώνετε πάνω από τα φρούτα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.