[@ArticlePhoto]
Πουρές φούρνου με μυρωδικά

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέτετε όλα τα υλικά, εκτός από το τσένταρ, ανακατεύετε και βάζετε τον πουρέ σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ διαμέτρου 22 εκατοστών.
Πασπαλίζετε με το τσένταρ και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.

*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 1 συσκευασία Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 γρ. (8 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 100 γρ. (6 κουτ. σούπας) τυρί κρέμα
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα
  • 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο σκόρδο
  • 150 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένο τυρί τσένταρ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους