Βάζετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ να μουλιάσει σε 2 κουταλιές σούπας νερό και μετά τη διαλύετε σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βραστό νερό.
Βράζετε το γάλα και την κρέμα γάλακτος, διαλύετε το Caotonic και την άχνη και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει. Προσθέτετε το τυρί και τη διαλυμένη ζελατίνη, ανακατεύετε και μοιράζετε το μίγμα σε ατομικά μπολάκια.
Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν.
Γαρνίρετε εάν θέλετε με Garni ΓΙΩΤΗΣ, Μuesli Fytro και φρέσκα φρούτα.