Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, τα αμύγδαλα, την κανέλα και ανακατεύετε με το χέρι.
Βουτυρώνετε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 26-28 εκ. και απλώνετε τα μήλα.
Αδειάζετε από πάνω τη ζύμη και διακοσμείτε με τα γαρύφαλλα.
Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
Αφήνετε τη μηλόπιτα να κρυώσει και ξεφορμάρετε αναποδογυρίζοντάς την.
Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και γαρνίρετε τη μηλόπιτα.