Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, το μπέικον, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα βάζετε τα λαχανικά και τις πατάτες σε κομματάκια, καλύπτετε με νερό και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και τα πολτοποιείτε, προσθέτοντας το υπόλοιπο γάλα. Μοιράζετε στις κρέπες το μίγμα με τα μανιτάρια και τις διπλώνετε σαν πουγκί. Σε ένα πιάτο απλώνετε λίγη από τη σάλτσα λαχανικών. Σερβίρετε τις κρέπες, γαρνίροντας το πιάτο με τη σάλτσα λαχανικών.