Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να γίνει ομοιόμορφη. Αφήνετε τη ζύμη στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα περίπου. Ανοίγετε τη ζύμη και τη βάζετε σε στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 28 εκ. Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε τη γαλοπούλα σε κομματάκια και τη γραβιέρα. Πασπαλίζετε με τα μπαχαρικά και αδειάζετε το μίγμα πάνω από τη ζύμη. Συνεχίζετε το ψήσιμο για μισή ώρα περίπου.