Βάζετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο, τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ζυμώνετε για 2-3 λεπτά. Χτυπάτε τους κρόκους, το νερό και το αλάτι και τα προσθέτετε στο αλεύρι. Ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη, την οποία βάζετε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα περίπου. Βάζετε σε τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το σπανάκι και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Ανοίγετε τη ζύμη σε ένα παραλληλόγραμμο, απλώνετε τον μισό σολομό και αλατίζετε. Βάζετε από πάνω το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια και μετά το τυρί κρέμα και τελειώνετε με τον υπόλοιπο σολομό. Διπλώνετε τη ζύμη. Χτυπάτε 1 αυγό με 2 κουταλιές σούπας γάλα και αλείφετε τη ζύμη. Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 190 °C για μία ώρα περίπου.