Διαλύετε του κύβους σε βραστό νερό, προσθέτετε τη γαλοπούλα και την αφήνετε να βράσει. Τσιγαρίζετε το μπέικον. Ετοιμάζετε τη μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και προσθέτετε το τυρί, το μπέικον, τους κρόκους των αυγών, τα μπαχαρικά και το ποτό. Αφού ψηθεί η γαλοπούλα την αφήνετε να κρυώσει, την ψιλοκόβετε και την προσθέτετε στη μπεσαμέλ. Χτυπάτε τα ασπράδια σε μια σφικτή μαρέγκα και την ανακατεύετε σιγά-σιγά με τη μπεσαμέλ. Αδειάζετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα σουφλέ και ψήνετε σε δυνατά προθερμασμένο φούρνο στους 210°C για μισή ώρα περίπου.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.