Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ λιωμένη. Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τα καρύδια και τα προσθέτετε στο παραπάνω μίγμα. Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα, την οποία προσθέτετε στο μπολ με το αλεύρι, ανακατεύοντας ελαφρά με μία σπάτουλα. Αλευρώνετε και βουτυρώνετε μία φόρμα διαμέτρου 26 εκατοστών, αδειάζετε το μίγμα και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 45 λεπτά περίπου. Ξεφορμάρετε, αφήνετε το κέικ να κρυώσει καλά και το κόβετε στη μέση. Αλείφετε το κάτω κομμάτι με τη μαρμελάδα βερίκοκο και βάζετε από πάνω το δεύτερο κομμάτι. Λιώνετε σε μπεν μαρί την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε το νερό, το μέλι και το βούτυρο, ανακατεύετε και γλασάρετε το κέικ.