[@ArticlePhoto]
Γλυκόξινο dip με μελάσα, κέτσαπ και χυμό πορτοκαλιού
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με σύρμα.
Σερβίρετε με κοτόπουλο στη σχάρα ή χοιρινό.
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Xυμός PASSATA ORGANIC
40 γρ. ( 3 κουτ. σούπας) Μελάσα Fytro
40 γρ.( 3 κουτ. σούπας ) κέτσαπ
50 ml( ¼ φλιτζ. τσαγιού) χυμός Πορτοκάλι
15 γρ. ( 2 κουτ. γλυκού) βαλσάμικο
15 γρ.( 2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας:
1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους