Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και το μισό βούτυρο και τσιγαρίζετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι.
Προσθέτετε τον ζωμό και βράζετε μέχρι να μαλακώσουν.
Τα βάζετε στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε. Προσθέτετε το ρόφημα σόγιας, τα αρωματικά και το αλάτι.
Βάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro να μουλιάσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το στραγγίζετε καλά.
Το σοτάρετε στο υπόλοιπο βούτυρο, πασπαλίζετε με τα μπαχαρικά και το προσθέτετε στη σούπα.