Βάζετε στο μπολ του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη, ένα αυγό ελαφρώς χτυπημένο και ένα φλιτζάνι τσαγιού γάλα και τα ζυμώνετε.
Ανοίγετε ένα φύλλο και το απλώνετε σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 38 εκατοστών, καλύπτοντας και τα πλαϊνά του.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το ανθότυρο και την άχνη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε ένα - ένα τα αυγά, το υπόλοιπο γάλα, το ξύσμα του πορτοκαλιού και λεμονιού και ανακατεύετε με το χέρι.
Πασπαλίζετε το φύλλο με λίγη κανέλα και απλώνετε το μίγμα. Γυρίζετε το φύλλο να σκεπάσει λίγο την κρέμα και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C στον αέρα, για μία ώρα περίπου.