Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το Σουφλέ Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Προσθέτετε τα αυγά και χτυπάτε για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Λιώνετε το περιεχόμενο των δυο φακέλων γλάσου σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και το προσθέτετε στο μπολ του μίξερ μαζί με το λιωμένο γλάσο και τα καρύδια και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό στη δυνατή ταχύτητα. Βάζετε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι (διαστάσεων 18x25 εκατοστά) και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στη μεσαία σχάρα με αντιστάσεις στους 200°C για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρετε τα Brownies με παγωτό που θα φτιάξετε χρησιμοποιώντας το Μίγμα για παγωτά ΓΙΩΤΗΣ και Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.