Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού και το Sweet and Balance Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη ΓΙΩΤΗΣ και βράζετε σε σιγανή φωτιά για 5 περίπου λεπτά. Προσθέτετε τις φράουλες και βράζετε λίγο ακόμα μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς (αν χρειάζεται προσθέστε λίγο νερό). Αφήνετε τη λεμονάδα να κρυώσει. Σε ένα ποτήρι προσθέτετε 40 ml λεμονάδας (4-5 κουτ. σούπας) και αραιώνετε με 160 ml ( 3/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο νερό.