Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190° αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μαργαρίνη και το Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το αυγό χτυπημένο και τη βανίλια διαλυμένη στο νερό και ανακατεύετε. Στη συνέχεια ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη σόδα και το αλάτι και ζυμώνετε μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύετε ξανά. Παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τις τοποθετείτε σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνετε για 10-12 λεπτά στους 150-180° αέρα.