Χτυπάτε στο μίξερ το Μίγμα Β με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και μόλις αφρατέψει, προσθέτετε το αυγό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Στην συνέχεια προσθέτετε το χυμό πορτοκαλιού, την καρύδα, το Μίγμα Α και ανακατεύετε για 1 λεπτό ακόμα. Με τη βοήθεια ενός κορνέ φτιάχνετε περίπου 40 μπισκότα και τα ψήνετε στους 150°C αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις κρυώσουν απλώνετε σε ένα μπισκότο λίγη Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και πάνω βάζετε ένα δεύτερο μπισκότο, επαναλαμβάνετε χρησιμοποιώντας όλα τα μπισκότα και τα βάζετε στο ψυγείο. Λιώνετε τη Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και βουτάτε το κάθε μπισκότο από τη μια πλευρά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικαλύψετε τα μπισκότα μόνο με τη λιωμένη σοκολάτα.