[@ArticlePhoto]
Μπισκότα πορτοκαλιού

Χτυπάτε στο μίξερ το Μίγμα Β με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και μόλις αφρατέψει, προσθέτετε το αυγό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Στην συνέχεια προσθέτετε το χυμό πορτοκαλιού, την καρύδα, το Μίγμα Α και ανακατεύετε για 1 λεπτό ακόμα. Με τη βοήθεια ενός κορνέ φτιάχνετε περίπου 40 μπισκότα και τα ψήνετε στους 150°C αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις κρυώσουν απλώνετε σε ένα μπισκότο λίγη Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και πάνω βάζετε ένα δεύτερο μπισκότο, επαναλαμβάνετε χρησιμοποιώντας όλα τα μπισκότα και τα βάζετε στο ψυγείο. Λιώνετε τη Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και βουτάτε το κάθε μπισκότο από τη μια πλευρά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικαλύψετε τα μπισκότα μόνο με τη λιωμένη σοκολάτα.

  • 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 πλάκα Σοκολάτα  Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (10 κουτ. σούπας)  Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 125 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 αυγό
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκο χυμό πορτοκάλι
  • 50 γρ. καρύδα τριμμένη
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους