Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό και 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει. Ανακατεύετε το μπισκότο με τη μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το απλώνετε στη μέση της βάσης μιας φόρμας με σούστες διαμέτρου 22 εκατοστά και το βάζετε στο ψυγείο. Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού (χρησιμοποιώντας γάλα), στο τέλος προσθέτετε το μισό φάκελο Σιρόπι με φρούτα - φράουλα και τη μισή ποσότητα ζελέ και ανακατεύετε. Απλώνετε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει. Στη συνέχεια ρίχνετε στην επιφάνεια της κρέμας την υπόλοιπη ποσότητα ζελέ, γαρνίρετε αν θέλετε με φρέσκιες φράουλες και βάζετε πάλι το γλυκό στο ψυγείο.
Το Μίγμα για Τσηζκέικ με γεύση Φράουλα Sweet and Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.