Διαλύετε το ζωμό σε 1/2 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό νερό. Βάζετε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε ένα μπολ και ζυμώνετε με το χέρι μέχρι να γίνει ομοιόμορφη, εύπλαστη και αφράτη. Αν χρειάζετε προσθέτετε λίγο νερό ακόμα, την καλύπτετε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μία ώρα περίπου. Χωρίζετε τη ζύμη στα 2 και ανοίγετε 2 στρογγυλά μεγάλα φύλλα. Απλώνετε το ένα φύλλο σε ένα βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 35 εκατοστά καλύπτοντας και τα πλαϊνά. Ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη γέμιση και τα απλώνετε πάνω από το φύλλο. Καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο, αλείφετε με λίγο λάδι, πασπαλίζετε την επιφάνεια με σουσάμι (προαιρετικά) και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για 45 λεπτά περίπου.