Ετοιμάζετε το σιρόπι: Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη και μόλις πάρουν μία βράση προσθέτε το μέλι και αποσύρετε από τη φωτιά. Ανακατεύετε καλά να διαλυθεί το μέλι και αφήνετε το σιρόπι στην άκρη να κρυώσει. Ετοιμάζετε τα μελομακάρονα: Χτυπάτε πολύ καλά στο μπολ του μίξερ το ελαιόλαδο με την Ακατέργαστη Ζάχαρη Fytro. Διαλύετε στον χυμό πορτοκαλιού τη σόδα και προσθέτετε όλα τα υλικά στο ελαιόλαδο. Στο τέλος προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένο και το σιμιγδάλι. Ζυμώνετε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά καλά. Πλάθετε τα μελομακάρονα στο σχήμα που θέλετε και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 30 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο. Τα σιροπιάζετε με το κρύο σιρόπι και πασπαλίζετε την επιφάνεια με καρύδια.