Ετοιμάζετε τον Κιμά Σόγιας Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά. Στο ελαιόλαδο σοτάρετε τα κρεμμύδια (φρέσκο και ξερό), τα μανιτάρια, το πράσο και ρίχνετε τον κύβο λαχανικών. Σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Ανακατεύετε τον κιμά με το παραπάνω μίγμα προσθέτετε τις φακές, το ρύζι και το νερό και τα βράζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.