Βράζετε τα μακαρόνια, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ με διάσταση 34x25 εκατοστά.
Ετοιμάζετε τον Κιμά Σόγιας Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε τη σάλτσα τομάτας Bio Organic Passata, την κανέλα, το μπαχάρι και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Απλώνετε τον κιμά πάνω από τα μακαρόνια.
Ετοιμάζετε τη νηστίσιμη μπεσαμέλ διαλύοντας το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε ένα φλιτζάνι Ρόφημα Σόγιας Fytro. Στο υπόλοιπο ρόφημα ρίχνετε τον κύβο λαχανικών, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι, και τη μουστάρδα και τα αφήνετε να βράσουν. Μόλις πάρει μία βράση το μίγμα, ρίχνετε το ρόφημα με το κορν φλάουρ και ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Απλώνετε τη νηστίσιμη μπεσαμέλ και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220-250 °C για περίπου 1 ώρα πάνω-κάτω αντίσταση ή αέρα.