Ζεματίζετε λίγο το αρνί. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, το πράσο, το σκόρδο και το αρνί. Σβήνετε με το κρασί και αφού εξατμισθεί, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι σκεπάζετε με νερό και σιγοβράζετε για μισή ώρα περίπου. Προσθέτετε τα φύλλα από τα μυρώνια και τις καυκαλύθρες και συνεχίζετε το βράσιμο για 15-20 λεπτά περίπου.
Τα αδειάζετε σε ένα πυρέξ.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 500 ml γάλα και 300 ml νερό. Προσθέτετε το τριμμένο τυρί και τη μουστάρδα ανακατεύετε και απλώνετε τον πουρέ πάνω από το κρέας και με ένα πιρούνι χαράζετε την επιφάνεια.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250°C αέρα, πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη γραβιέρα και ψήνετε για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.