Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε 300 ml (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό και προσθέτετε το χυμό πορτοκάλι.
Αφού κρυώσει, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Μοιράζετε τη μισή ποσότητα του μίγματος σε 10 μπολάκια ή ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν. Την υπόλοιπη ποσότητα την αφήνετε για λίγο εκτός ψυγείου.
Σε μπεν μαρί λιώνετε τη Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε το γάλα αφού το έχετε ζεστάνει ελαφρώς, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ ανακατεύετε.
Αφήνετε την κρέμα σοκολάτας να κρυώσει.
Σε κάθε ποτήρι βάζετε μισή φράουλα και μοιράζετε την κρέμα σοκολάτας.
Βάζετε τα μπολάκια ή τα ποτήρια στο ψυγείο για λίγο και στο τέλος προσθέτετε το υπόλοιπο ζελέ και μισή φράουλα.
Βάζετε ξανά στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.