Διαλύετε 2 φακέλους Φρουί Ζελέ Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σε 2 ποτήρια βραστό νερό. Ανακατεύετε πολύ καλά και προσθέτετε 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων ή σιρόπι κομπόστας και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο. Μόλις αρχίσει να πήζει, προσθέτετε τις κομμένες φράουλες.
Στη συνέχεια ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ με την ίδια διαδικασία και το προσθέτετε πάνω από το Φρουί Ζελέ Ανανά. Το τοποθετείτε πάλι στο ψυγείο για λίγο και προσθέτετε τα σταφύλια και τον ανανά σε κομματάκια. Αφήνετε στο ψυγείο να πήξει καλά, αναποδογυρίζετε και ξεφορμάρετε.
Αν θέλετε, μπορείτε να γαρνίρετε με ροζέτες από Garni ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.