[@ArticlePhoto]
Δίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ

Διαλύετε 2 φακέλους Φρουί Ζελέ Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σε 2 ποτήρια βραστό νερό. Ανακατεύετε πολύ καλά και προσθέτετε 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων ή σιρόπι κομπόστας και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο. Μόλις αρχίσει να πήζει, προσθέτετε τις κομμένες φράουλες. 

Στη συνέχεια ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ με την ίδια διαδικασία και το προσθέτετε πάνω από το Φρουί Ζελέ Ανανά.  Το τοποθετείτε πάλι στο ψυγείο για λίγο και προσθέτετε τα σταφύλια και τον ανανά σε κομματάκια. Αφήνετε στο ψυγείο να πήξει καλά, αναποδογυρίζετε και ξεφορμάρετε. 

Αν θέλετε, μπορείτε να γαρνίρετε με ροζέτες από Garni ΓΙΩΤΗΣ.

 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 1 συσκευασία Φρουί Ζελέ Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 συσκευασία Φρουί Ζελέ Ανανάς ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. φράουλες 
  • 150 γρ. ανανάς κονσέρβα
  • 150 γρ. σταφύλια
  • 1 φάκελος 100 γρ. Garni Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους