Παρασκευάζετε το 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα λίγες φράουλες ψιλοκομμένες, το μπισκότο τριμμένο σε μικρά κομμάτια και το ποτό.
Κόβετε τα σαβαγιάρ στη μέση και τα τοποθετείτε περιφερειακά σε μια ειδική φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 18-20). Στον πάτο της φόρμας τοποθετείτε το παντεσπάνι ή τα υπόλοιπα σαβαγιάρ και σιροπιάζετε.
Απλώνετε την κρέμα και από πάνω διακοσμείτε με τις υπόλοιπες φράουλες τις οποίες έχετε κόψει σε λεπτές φέτες.
Ζεσταίνετε τη μαρμελάδα και την απλώνετε πάνω από τις φράουλες.
Τοποθετείτε στο ψυγείο για 1/2 ώρα περίπου, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.