Διαλύετε τη Μαγιά στο νερό. Βάζετε στο μπολ όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ώρα περίπου σε ζεστό μέρος. Την ανοίγετε σε ένα χοντρό φύλλο, απλώνετε τη μαλακιά μαργαρίνη και διπλώνετε στα τρία. Την αφήνετε για 1 - 2 ώρες να ξεκουραστεί, την ανοίγετε πάλι σε φύλλο και τη διπλώνετε στα 3. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία κάθε 1 - 2 ώρες για άλλες 6 φορές. Ετοιμάζετε τη γέμιση: Βράζετε τις πατάτες και τις πολτοποιείτε με πιρούνι. Σοτάρετε το μπέικον με το ελαιόλαδο και το βούτυρο, προσθέτετε τις πατάτες και τη γραβιέρα, ανακατεύετε, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει. Ανοίγετε σε λεπτό φύλλο, κόβετε σε λωρίδες, σε τετράγωνα και μετά σε τρίγωνα. Βάζετε στο κέντρο 1 κουτ. σούπας γέμιση και διπλώνετε. Ψήνετε στους 170 βαθμούς στον αέρα για μισή ώρα περίπου.