Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, το αλάτι , τη ζάχαρη, το ξύσμα, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και το πιπέρι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.
Προσθέτετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό.
Προσθέτετε το Αλεύρι κοσκινισμένο και το Μπέικιν Πάουντερ και ανακατεύετε ελαφρά.
Στο τέλος ρίχνετε τα τυριά και τις ελιές και ανακατεύετε με το χέρι.
Αδειάζετε το μίγμα σε μία μακρόστενη αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 45 λεπτά.