Κοσκινίζετε τη ζάχαρη 'αχνη και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Με το βούτυρο να είναι παγωμένο, χτυπάτε όλα τα υλικά με φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Tο μίγμα δεν πρέπει να δουλευτεί περισσότερο γιατί διαχωρίζεται το βούτυρο. Τυλίγετε το μίγμα με λαδόκολλα σε μπαστούνι και το καταψύχετε. Όταν παγώσει το αλείφετε με νερό και το πασπαλίζετε με κρυσταλλική ζάχαρη. Το κόβετε σε φέτες και τις ψήνετε στους 180⁰C (αέρας) για 20 λεπτά.