[@ArticlePhoto]
Kέικ Σοκολάτας

Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνετε την Κουβερτούρα και  την προσθέτετε στο μίξερ. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα. Τέλος, προσθέτετε το  Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και το Μπέικιν Πάουντερ και ανακατεύετε πολύ απαλά με ένα κουτάλι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰C για 45-50 λεπτά μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό.

  • 200 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 αυγά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 375 γραμ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγη βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους