Χτυπάτε όλα τα υλικά για το μπισκότο στο φτερό μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Το πλάθετε σε μπαστούνι και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Το κόβετε σε φέτες, τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150⁰C στον αέρα για 15-20 λεπτά και τις αφήνετε να κρυώσουν. Τρίβετε το μπισκότο. Βάζετε τα υλικά για την κρέμα να πάρουν βράση, προσθέτετε το ταχίνι και την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Σε ατομικά μπολάκια βάζετε εναλλάξ κρέμα και μπισκότο σε 2 στρώσεις και πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη κουβερτούρα που έχετε κρατήσει.