Λιώνετε τη σοκολάτα υγείας σε μπεν-μαρί και προσθέτετε τη μαργαρίνη. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού. Ανακατεύετε και σιγά σιγά στάζετε το νερό μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Ρίχνετε και τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη ανακατεύοντας όλο το μίγμα. Το πλάθετε σε μπαστουνάκι και το αφήνετε για λίγες ώρες στο ψυγείο να σφίξει. Το κόβετε σε ροδέλες και ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 180°C για 20 με 30 λεπτά.