[@ArticlePhoto]
Κρέμα καραμελέ με καφέ και φουντούκι

Βάζετε σε μία κατσαρόλα 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα, τη ζάχαρη και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ. Μόλις πάρουν μία βράση, ρίχνετε το φουντούκι, ανακατεύετε και μοιράζετε σε φορμάκια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και την αφήνετε να κρυώσει λίγο. Τη μοιράζετε στα ποτήρια.
Χτυπάτε το Garni ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα, προσθέτετε το σιρόπι καραμέλας και τον έτοιμο espresso, ο οποίος έχει κρυώσει, και ανακατεύετε. Απλώνετε το μίγμα πάνω από την  Κρέμα Καραμελέ.
Μπορείτε να γαρνίρετε προαιρετικά με Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
 

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Πορτοκάλι και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 1.300 ml (6 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
  • 45 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) φουντούκι αλεσμένο
  • 1 κουτί Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) καφές espresso
  • Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους