Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα, το Praline Dream και το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε με το κουτάλι. Μοιράζετε την κρέμα σε ποτήρια. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ στο υπόλοιπο γάλα και το βάζετε στη φωτιά μαζί με την κρέμα γάλακτος. Αφήνετε να πάρουν μία βράση ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον καφέ και τη Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Μοιράζετε το γλάσο πάνω από την κρέμα και βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο για να κρυώσουν.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.