Σε μία κατσαρόλα βάζετε την κρέμα γάλακτος και -μόλις πάρει βράση- την κατεβάζετε από τη φωτιά, ρίχνετε την Κουβερτούρα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Βάζετε την κατσαρόλα στο ψυγείο για να κρυώσει λίγο το γλάσο.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου προσθέτοντας και τον καφέ.
Απλώνετε την Κρέμα ανάμεσα στις 2 μαρέγκες και από πάνω ρίχνετε το γλάσο με την λιωμένη κουβερτούρα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.