Ζεσταίvετε το γάλα για να γίνει χλιαρό. Ρίχνετε τη ζάχαρη, τη Νωπή Μαγιά, λίγο λάδι και στο τέλος τη Φαρίνα μαζί με το αλάτι. Αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα και τη χωρίζετε σε 4 μπάλες. Ανοίγετε, χρησιμοποιώντας πλάστη, ένα στρογγυλό φύλλο και το χωρίζετε σε τρίγωνα (σαν να κόβετε μία τούρτα). Γεμίζετε τα τρίγωνα από τη φαρδιά πλευρά με τυρί, λουκάνικα ή ό,τι άλλο επιθυμείτε, και τα τυλίγετε. Έπειτα τοποθετείτε τα κρουασανάκια σε ταψί με λαδόκολλα, τα αφήνετε λίγο να φουσκώσουν, αλείφοντάς τα με κρόκο αυγού ανακατεμένο με 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Ψήνετε περίπου για 20 λεπτά στους 180̊ C.
Εναλλακτικά, εάν θέλετε γλυκά κρουασανάκια προσθέτετε στη ζύμη ζάχαρη, 2 βανίλιες, λίγο μαχλέπι και κακουλέ για να μοσχοβολάνε.
Συνταγή από: Παύλου Έλσα