Χτυπάτε στο μίξερ, στη μεγάλη ταχύτητα, το ΓΙΩΤΗΣ Crème για 5 λεπτά. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το νερό, χτυπάτε για 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε τα μπισκότα σε κομμάτια, το κονιάκ και την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί. Βάζετε εσωτερικά στη φόρμα (διάσταση 27,7 x 11,5 εκατοστά) ένα σελοφάν ή αλουμινόχαρτο και προσθέτετε τα 2/3 του μίγματος. Στο 1/3 του μίγματος που έμεινε, προσθέτετε την άχνη ζάχαρη και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέτετε το μίγμα στη φόρμα και ανακατεύετε ελαφρά με το κουτάλι. Το αφήνετε στην κατάψυξη για περίπου 3-4 ώρες μέχρι να παγώσει.