Αφού βουτυρώσετε το πυρέξ (διάσταση 22 x 36 εκατοστά), στρώνετε 1 φύλλο κρούστας στη βάση και στη συνέχεια προσθέτετε 2 φύλλα τσαλακωμένα.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύετε σε αυτό τα τυριά. Προσθέτετε το μισό μίγμα τυριών στο πυρέξ, στρώνετε άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα, απλώνετε την υπόλοιπη γέμιση και τέλος καλύπτετε με άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα.
Χτυπάτε το γάλα με τα 2 αυγά και περιχύνετε το παρασκεύασμα. Ψήνετε για 1 ώρα περίπου στους 180ºC.