Στο ζεστό εσπρέσο ρίχνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο και το Kalhua και τα αφήνετε να λιώσουν.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη ζάχαρη άχνη και -αφού έχει κρυώσει το μίγμα της σοκολάτας- προσθέτετε την κρέμα σε αυτό και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Το αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει.
Ραντίζετε τη μία Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το κονιάκ και απλώνετε το 1/3 της κρέμας. Επαναλαμβάνετε το ίδιο με τις υπόλοιπες βάσεις.
Τέλος, γαρνίρετε με τις Νιφάδες Κουβερτούρας και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.