Τρίβετε τα αμύγδαλα πολύ ψιλά με το Πίτυρο Βρώμης Fytro σε ένα μίξερ. Σε ένα βαθύ σκεύος τα τοποθετείτε μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Στραγγίζετε τον χυμό από τον ανανά και τον ανακατεύετε με το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη Φρουκτόζη Fytro. Ρίχνετε και τους κρόκους, το ποτό και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Προσθέτετε τα υγρά στο μίγμα με το πίτυρο και χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να γίνει ένα σφιχτό μίγμα. Σε μια φόρμα τοποθετείτε λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη, βάζετε τις φέτες ανανά και τις σκεπάζετε με τον χυλό. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 30 λεπτά.