[@ArticlePhoto]
Mousse πάστας με ζελέ ρόδι και crumble μπισκότου

Προσθέτετε τη Ζελατίνη σε σκόνη ΓΙΩΤΗΣ στο νερό και τη βάζετε στο ψυγείο να φουσκώσει, για περίπου ένα τέταρτο της ώρας.
Αφήνετε το γάλα να πάρει μια βράση και προσθέτετε τη ζελατίνη και την πάστα αμυγδάλου και ομογενοποιείτε.
Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής στη συσκευασία και το προσθέτετε στο μίγμα με την πάστα αμυγδάλου που έχει κρυώσει πολύ καλά, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
Προετοιμάζετε τους 2 φακέλους Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Αδειάζετε το Φρουί Ζελέ σε 10-12 ποτήρια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο.
Μόλις πήξει, απλώνετε μία στρώση από το μίγμα της mousse σε κάθε ποτήρι και τα τοποθετείτε στο ψυγείο.
Αφού σταθεροποιηθεί η mousse, σερβίρετε γαρνίροντας με crumble μπισκότου, το οποίο έχετε ετοιμάσει λιώνοντας το βούτυρο και αναμιγνύοντάς το καλά με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.

 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 


 

 

Υλικά για τη mousse πάστας αμυγδάλου

• 400 γρ. πάστα αμυγδάλου
• 400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
• 1 φάκελος (10 γρ.) Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ σε σκόνη
• 1 φάκελος (100γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
• 200 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα για το Garni 
• 40 γρ. (4-5 κουτ. σούπας) νερό
• 2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με γεύση Pόδι ΓΙΩΤΗΣ
 

Υλικά για το crumble μπισκότου

• 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
• 50 γρ. βούτυρο

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους