Ζεσταίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ. Ζυμώνετε στο μίξερ ελαφρά τα αυγά, την Καστανή Ζάχαρη Fytro , την ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι να πήξουν και να γίνουν κρεμώδη (περίπου για 4-5 λεπτά). Προσθέτετε το γάλα με τη Μαγιά Στιγμής, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο με την Κουβερτούρα, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5-8 λεπτά. Αφήνετε το μίγμα σκεπασμένο να φουσκώσει για 40 λεπτά.
Όταν φουσκώσει, ‘ανοίγετε’ τη ζύμη και προσθέτετε το ταχίνι, τα καρύδια και τον χαλβά. Μετά την ‘κλείνετε’ και αφήνετε να φουσκώσει πάλι για 30 λεπτά. Την μοιράζετε σε 2 μακρόστενες φόρμες για κέικ και ψήνετε για περίπου 45 λεπτά στους 170°C με αέρα.